Buitenplaats Zevenhutten

Een goed afscheid is ontzettend belangrijk voor het rouwproces en moet voelen als een warme deken. Aandacht, geen tijdsdruk, respect en persoonlijke ruimte zijn onmisbaar voor nabestaanden. Niet alleen op het moment zelf, maar ook in de maanden en jaren daarna. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. De massaliteit en onpersoonlijkheid van de meeste crematoria doen daar vaak weinig recht aan. Kleinschalig crematorium De Hoenderberg is gelegen in een prachtig natuurgebied en biedt rust in een ontspannen omgeving. Een omgeving waar ruimte is voor persoonlijke aandacht en respect.

Buitenplaats Zevenhutten is een initiatief van Schrijen afscheid en herinnering en is alleen toegankelijk voor nabestaanden waarvan Schrijen de uitvaart verzorgd. Marie-José Peters-Boerman uitvaartbegeleiding is een exclusief samenwerkingsverband aangegaan met Buitenplaats Zevenhutten, dit houdt in dat, wanneer u de uitvaart laat verzorgen door Marie-José Peters-Boerman uitvaartbegeleiding u gebruik kunt maken van het kleinschalige crematorium.

We vinden het belangrijk dat ieder op zijn eigen wijze afscheid kan nemen. Met respect voor de wensen en het leven van de overledene. Dat betekent tijd nemen voor persoonlijke verhalen en wensen. Voor elke uitvaart reserveren we een halve dag, zodat je geen tijdsdruk voelt en de ruimte krijgt om zelf invulling te geven aan het afscheid. Mensen voelen zich hier meer dan welkom en vinden hier rust en vertrouwen. Dat is in alles voelbaar. In het gebouw. In de inrichting. En in ons team, dat open en met oprechte aandacht voor je klaar staat.

In het gebouw zelf is geen statische aula, maar een lichte en sfeervolle ruimte die volledig naar eigen wens ingericht kan worden. Dat kan een traditionele opstelling zijn, maar evengoed kun je voor een informelere setting kiezen. Er zijn warme familiekamers, waar de directe familie kan samenkomen vóór het afscheid of zich erna kan terugtrekken. Ook is er een buitenterras. Als het weer het toelaat kan ook daar een uitvaart of afscheidsdienst georganiseerd worden.

De tarieven van Buitenplaats Zevenhutten zijn vergelijkbaar met de tarieven van de crematoria in de regio.

De Buitenplaats is gelegen aan de Hoenderberg 9, 5431 PC Cuijk
Voor meer informatie bezoek https://www.zevenhutten.nl/